Uitbreiding bij Benzinger Pforzheim • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Uitbreiding bij Benzinger Pforzheim

Bijna vier jaar na de verhuizing naar een nieuw bedrijfspand gaat Benzinger Präzisionsmaschinen uit Pforzheim (D) uitbreiden. De fabrikant van hoognauwkeurige draaimachines begint in april met de bouwwerkzaamheden die in totaal voor zo’n 1600 vierkante meter uitbreiding zorgen.

Benzinger Präzisionsmaschinen, in Nederland vertegenwoordigd door Oude Reimer in Hilversum, maakt hoognauwkeurige draaimachines met een nauwkeurigheid op micron niveau. Deze machines verkopen momenteel goed en volgens Rainer Jehle, directeur van Benzinger, zijn ook de vooruitzichten goed te noemen. “Momenteel verkopen al onze precisiedraaibanken zeer goed, vanaf de nieuwe DoLittle tot en met de Mµfuture.”

 

benzinger355.JPG

De Take5 van Benzinger zorgt voor compleetbewerking op micronniveau door een aparte freesspindel. Zowel de hoofdspil als de tegenspil staan op X-/Z-kruissledes (foto: Paul Quaedvlieg)

 

Metaal Magazine was eind 2008 bij Benzinger in Pforzheim. Bekijk hier het artikel over de precisiedraaimachines van dit Zuid-Duitse bedrijf.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven