Tweede editie Beurs Efficiënt Verspanen in oktober • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Tweede editie Beurs Efficiënt Verspanen in oktober

Na een succesvolle eerste editie en enthousiaste reacties van de 47 exposanten en ruim 600 zeer doelgerichte bezoekers, zal Efficiënt Verspanen wederom door het Mikrocentrum worden georganiseerd in NH Hotel Koningshof te Veldhoven. Deze beurs, die gehouden wordt op 10 en 11 oktober 2006, richt zich op belangrijke thema’s en trends op het gebied van verspaning.

Het biedt een platform waarin verspanende bedrijven ideeën opdoen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van rendementsverbetering van spiluren en het verkorten van doorlooptijden. Thema’s van de beurs zijn CAD/CAM, werkvoorbereiding, gereedschappen, spanmiddelen, palletisering en nieuwe machineconcepten.

Het concept sluit goed aan bij de huidige ontwikkelingen in de markt. Efficiëntie binnen de verspanende industrie is van het grootste belang om aan de hoge eisen van de markt te kunnen (blijven) voldoen. Het congresprogramma bestaat uit plenaire onafhankelijke lezingen en uit leverancierslezingen. Het plenaire programma zal een sterke focus hebben op bedrijven die automatisering in de verspaning succesvol hebben doorgevoerd. Naast de diverse leverancierslezingen vinden er ook rondetafeldiscussies plaats waarin bedrijven met implementatie- en gebruikerservaring hun kennis delen.

Het seminar met expositie is op beide dagen van 09.30 uur tot 17.00 uur geopend en is voor bezoekers gratis toegankelijk. Bezoekers kunnen gratis parkeren, ontvangen een digitaal naslagwerk en kunnen kosteloos gebruikmaken van koffie, thee en frisdrank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven