Ga naar hoofdinhoud

Twee primeurs bij Behringer op EMO

Behringer zal tijdens de EMO twee primeurs tentoonstellen. Allereerst de Behringer Eisele cirkelzaagautomaat HCS 180 MF en ten tweede de nieuw ontwikkelde HBE Dynamic bandzaagmachines.

De HCS 180 MF cirkelzaagautomaat van Behringer is zowel geschikt voor het zagen van hooggelegeerde staalsoorten (1200 N/mm²) als voor laaggelegeerde staalsoorten. Met een aandrijfvermogen van 24 kW, een zaagbladdiameter tot 520 mm met zaagsnelheden van 30 m/min tot 400 m/min, kan de circelzaagautomaat profielen zagen met een diameter van maximaal 180 mm. Naast de circelzaagautomaat komt Behringer ook met een nieuwe bandzaagmachine. In deze nieuwe bandzaagmachinelijn zijn alle ervaringen met hoge snelheid zagen verwerkt. Het resultaat is een bandzaagmachine met een langere standtijd van de zaag en die energiezuiniger, stiller, goedkoper en sneller kan verspanen. In Nederland wordt Behringer vertegenwoordigd door Promatt uit Haaksbergen.

Behringer HBE Dynamic

 De Behringer HBE Dynamic machine heeft een langere standtijd en is energiezuiniger door de toepassing van ‘high torque’ motoren (foto’s: Behringer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven