Twee kolommen bij open huis Matec • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Twee kolommen bij open huis Matec

Begin juni, tijdens de open dagen van Matec in Köngen (D) heeft Metaal Magazine een interessante Matec 30 HV Duo gezien die over twee verticale bewerkingskolommen beschikt waarmee simultaan of onafhankelijk van elkaar verspaand kan worden.

De Matec 30 HV Duo beschikt over twee verticale bewerkingskolommen die langs de X-as zowel simultaan als onafhankelijk van elkaar kunnen verspanen. De Matec 30 HV Duo was tijdens de open dag opgesteld met een opspansysteem die ‘multiclamping’ wordt genoemd. Naast het multiclamping-opspansysteem is het ook mogelijk om de machine met een verticaal of horizontale draaitafel uit te voeren. Hierdoor verandert de Matec 30 HV Duo in een draaifreescentrum met twee bewerkingskolommen. Een uitgebreider verslag over het open huis van Matec is te lezen in de volgende uitgave van Metaal Magazine. Meer foto’s van Matec zijn te vinden in het fotoalbum.

Matec 30 HVDUO

Elke verticale kolom heeft ieders een apart besturingssysteem die simultaan of onafhankelijk van elkaar kunnen werken (foto’s: T. Wentink) 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven