Tube en wire Düsseldorf volgeboekt • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Tube en wire Düsseldorf volgeboekt

Tijdens de persconferentie van Tube en wire bij FN Steel uit Alblasserdam, werd een rondleiding door de productiehal gegeven. De foto toont draad dat door FN Steel wordt geproduceerd (foto's: Tim Wentink)

Van 7 t/m 11 april vinden op het beursterrein in Düsseldorf (D) voor de 14e keer de vakbeurzen Tube en wire plaats. Op een totale oppervlakte van meer dan 100.000 m2 worden technieken uit de be- en verwerking  van buizen en segmenten van draad- en kabelverwerking en -bewerking gepresenteerd. Rond de 2.500 exposanten presenteren in vijftien beurshallen alles wat met buis en draad te maken heeft.

Tube toont het gehele palet van buizenproducten, buizenverwerking en -verwerking. In 2014 zal voor het eerst in hal 7.1 de speciale tentoonstelling Plastic Tube Forum plaatsvinden. Het aanbod omvat verder grondstoffen, buizen en toebehoren, machines voor de productie van buizen, hulpmiddelen voor meet-, besturings- en regeltechniek, gereedschappen voor productietechnologie, testtechnologie en speciale gebieden zoals magazijnautomatisering en beheersystemen. De stalen buizenindustrie vertoont wereldwijd een stijgende lijn. Voor de internationale buizenindustrie komen de grootste impulsen uit de energiesector. Dit segment is dan ook de grootste afnemer van stalen buizen. Iets meer dan de helft van alle geproduceerde buizen zijn voor transport van olie en gas bestemd. Andere belangrijke afnemerbranches zijn de automobiel-, machine- en installatiebouw, de chemie en de bouwsector. Met name de windenergiebranche waarin specifiek behoefte is aan stalen buizen voor de offshore-installaties voor het opwekken van windenergie is een groeiende branche. Ook dit jaar zal de Tube weer gezamenlijk met wire, de internationale vakbeurs voor de dradenbranche, op het beursterrein in Düsseldorf plaatsvinden.

FN Steel, dat dit jaar ook exposeert op de wire, liet tijdens de Tube en wire persconferentie zien hoe draad gevormd wordt.
FN Steel, dat dit jaar ook exposeert op de wire, liet tijdens de Tube en wire persconferentie zien hoe draad geproduceerd word

wire

Het aanbod van wire 2014 strekt van machines voor draadproductie en veredeling, roosterlasmachines, werktuigen en hulpmiddelen voor productietechnieken tot aan grondstoffen en speciale draden. Dit wordt aangevuld met innovaties op het gebied van kabel-, meet-, besturings- en regeltechnieken en test- en controletechnieken. Bovenden worden speciale thema’s als logistiek, transportsystemen en verpakkingen getoond.

Bekijk voor meer informatie over de Tube en wire ons dossier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven