Trumpf levert strijkbuiger aan We-Metal • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Trumpf levert strijkbuiger aan We-Metal

De strijkbuiger Trubend Center zoals gedemonstreerd tijdens de EuroBlech 2014 in Hannover (foto: Reinold Tomberg)

Tijdens de EuroBlech 2014 presenteerde Trumpf als gloednieuwe machine in het leveringsprogramma een strijkbuiger. Een opmerkelijke machine: positief-, negatief- en radiusbuigen zijn in een automatische buigvolgorde flexibel uit te voeren. Een eerste machine is ons land is intussen verkocht aan We-Metal

Medio november organiseerde Trumpf Nederland een themamiddag over geautomatiseerd plaatbuigen. Door de overname in 2013 van de Italiaanse machineleverancier Codatto kan Trumpf voor het plaatbuigen naast het afkanten nu ook de technologie strijkbuigen aanbieden. Vorig jaar tijdens de Techni-Show 2014 presenteerde Trumpf Nederland deze buigtechnologie nog onder de naam van Codatto. In oktober tijdens de EuroBlech 2014 in Hannover (D) is de strijkbuigmachine voor het eerst in de kleurstelling én onder de vlag van Trumpf gepresenteerd: de TruBend Serie 5000. Bekijk de video hieronder voor de mogelijkheden en opbouw van deze machine:

In ons land buigt Goma in Hengelo (Gld.) al met een machine van Codatto (zie ook de video hieronder). Trumpf Nederland in intussen bezig met de installatie van een eerste machine bij We-Metal in Renswoude (het vroegere Wolswinkel-Lasertech). Orders voor andere plaatwerkers zitten in de pijplijn.

In een komende nummers van Metaal Magazine meer informatie over de nieuwe strijkbuiger van Trumpf en de toepassing bij We-Metal. Wilt u dat niet missen, neem dan nu een abonnement op Metaal Magazine.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven