Trumpf-directeur Eisma vice-voorzitter FPT-Vimag • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Trumpf-directeur Eisma vice-voorzitter FPT-Vimag

Menko Eisma, directeur van Trumpf Nederland, wordt de nieuwe vice-voorzitter van FPT-Vimag (foto: Tim Wentink)

Menko Eisma, directeur van technologiebedrijf Trumpf wordt de nieuwe vice-voorzitter van FPT Vimag. Hij volgt daarmee André Gaalman van Leering Hengelo op. Gaalman zal op zijn beurt de voorzittershamer overnemen van Richard Boske. Officieel treedt Eisma toe na de TechniShow in maart.

Eisma zal zich met het bestuur inzetten om voor de branche meer kennis toe te voegen en de business in de toekomst te verwaarden. “FPT-Vimag heeft als missie de verdienkracht van de aangesloten leden te versterken en daarmee de Nederlandse maakindustrie te voorzien van een kwalitatief hoogwaardige basis. De doelstelling voor de brancheorganisatie is: netwerken verbinden, kennis verdiepen en de business voor de toekomst verwaarden, deze missie spreekt mij zeer aan”, zegt Eisma.

Economische drijfveer

Chantal Baas, directeur FPT-Vimag, is verheugd met de toevoeging van Eisma aan het bestuur van de vereniging. “De productietechnologie is een van de belangrijkste economische krachten van Nederland. Om dat belang te onderstrepen, is een sterk bestuur noodzakelijk.” FPT-Vimag vertegenwoordigt 170 bedrijven in de productietechnologie en vormt als merkeigenaar TechniShow, het platform voor de productietechnologie in Nederland. De technologiebeurs wordt dit jaar van 15 tot en met 18 maart in de Utrechtse Jaarbeurs gehouden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven