Trumpf cancelt Intech • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Trumpf cancelt Intech

Trumpf Intech gaat dit jaar niet door. De jaarlijkse inhouse tentoonstelling van de Trumpf-groep in Ditzingen (bij Stuttgart), die gepland stond voor 24 tot en met 27 maart, is afgelast.

Trumpf stelt sinds de eerste meldingen van het coronavirus in China, de ziekte serieus genomen te hebben. Het bedrijf heeft in eerste instantie crisismanagementteams opgezet om de huidige ontwikkeling te volgen en de nodige maatregelen te nemen tegen de verspreiding van het virus.

‘Meer besmettingen’

“Ondertussen is het aantal besmettingen in Europa dagelijks toegenomen. Een aantal grote evenementen en beurzen zijn al geannuleerd, waaronder de Tube in Düsseldorf, de Autosalon van Genève, de ITB in Berlijn en de boekenbeurs van Leipzig.”

“U als klant en uw vertrouwen in Trumpf staan bij ons in het middelpunt van de belangstelling. Om deze reden hebben wij na rijp beraad besloten om de internationale vakbeurs Intech, die oorspronkelijk gepland was voor 24 – 27 maart 2020 in Ditzingen, dit jaar te annuleren.”

‘Was niet makkelijk’

De beslissing is niet gemakkelijk geweest voor het Trumpf-management. “Maar de gezondheid van klanten, partners en medewerkers is voor ons van het grootste belang.”

Trumpf Nederland betreurt de beslissing eveneens. “Maar in het belang van de veiligheid van onze klanten, partners en medewerkers ondersteunen wij deze beslissing en stellen uw begrip hiervoor op prijs.”

Preventief

De annulering is volledig preventief. “Wij zijn nog niet op de hoogte van gevallen waarin Trumpf-medewerkers met het nieuwe coronavirus (SARS-CoV-2) besmet zijn geraakt.”

Trumpf wil de noviteiten overigens nog wel naar buiten brengen. Het bedrijf wil dit in het nieuwe Control Center online krijgen. Ook worden geïnteresseerden op de hoogte gehouden van de Tech Talks.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven