‘True metal artists on tour’ bij Rolan Robotics • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

‘True metal artists on tour’ bij Rolan Robotics

De truck van Rolan Robotics is al een blikvanger op zich tijdens de NIL Verbindingsweek

Rolan Robotics pakt volgende week artistiek uit tijdens de NIL Verbindingsweek in Gorinchem. Alle lassers worden uitgenodigd om hun kunsten te vertonen in de OTC Showtruck ‘True metal artists on tour’. Hier kunnen lassers verschillende OTC-lasmachines uitproberen . De truck is al een blikvanger op zich tijdens de NIL Verbindingsweek. 

Een hoofdrol in de truck is weggelegd voor de Welbee Next Generation OTC-lasmachine. Dit is een machine met een servogestuurde lastoorts, De lasmachine werkt met een chip met een kloksnelheid van 20 ns. Bovendien bevat de machine drie geoptimaliseerde laskarakteristieken voor staal, roestvast staal en aluminium. De servogestuurde lastoorts zorgt op zijn beurt voor een  goede controle over de aanvoer van lasdraad tot in de tip. De robotsystemen worden geleverd als standaardkits, waardoor ze eenvoudig te installeren en te verplaatsen zijn.

Delfoi software

Op de stand van Rolan Robotics wordt ook software van Delfoi gepresenteerd. Deze software is geschikt voor alle merken en type robots en eenvoudig en intuïtief programmeren. Delfoi is standaard voorzien van vele lasmacro’s – zoals lasnaadzoeken en meer lagen lassen – en beschikt over een simulatietool ten behoeve van het doen van het berekenen van cyclustijden en van bereikstudies. Bijvoorbeeld of de robot wel goed bij alle lassen kan komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven