Tool-Temp Benelux opgericht • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Tool-Temp Benelux opgericht

Om haar klanten beter van dienst te kunnen zijn, heeft Tool-Temp samen met de directeuren van Rokoma, het bedrijf Tool-Temp Benelux opgericht. Tool-Temp is een Europees bedrijf op het gebied van ontwikkeling en productie van industriële temperatuurregel en –controle apparatuur.

In Sulgen, Zwitserland, beschikt Tool-Temp over moderne productie en R&D faciliteiten. Alle belangrijkste onderdelen worden door het bedrijf zelf ontworpen en geproduceerd. Hierdoor kan het bedrijf een hoge kwaliteitsstandaard halen en handhaven. Meer dan 10.000 apparaten worden jaarlijks door Tool-Temp wereldwijd (inclusief China) geleverd.

 

 Oprichting Tool Temp benelux

De apparaten van Tool-Temp zorgen voor een nauwkeurige temperatuurbeheersing voor toepassingen met een gesloten vloeistofcircuit, zoals bij de kunststofindustrie, spuitgieten, extrusie, thermoforming, blaasextrusie, polyurethaan installaties, aluminium spuitgieten, walsen in de textiel- en drukkerij-industrie, dubbelwandige ketels en reactoren (pharmacie, chemie en voedingsmiddelen industrie) en de koeling van bijvoorbeeld hydrauliek of matrijzen (foto: Tool-Temp)

 

Tool-Temp Benelux is gevestigd in Veldhoven. Het bedrijf beschikt over een voorraad van de meest benodigde reservedelen en er wordt een voorraad gehouden van de meest verkochte tempereerapparaten. Daarnaast biedt het bedrijf de mogelijkheid om reparaties uit te voeren, zowel in Veldhoven als bij klanten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven