Nieuws

TIV Hardenberg voert kwaliteitsimpulsen door

TIV METAVAK Hardenberg 2012

Met Technische Industriële Vakbeurs (TIV) Hardenberg op 6, 7 en 8 september trapt Evenementenhal het nieuwe beursseizoen af. De vakbeurs met ruim 230 exposanten voert een aantal kwaliteitsimpulsen door: datingfunctionaliteit voor ondernemers, online verkooptraining voorafgaand aan de beurs en vernieuwde standbouw. Ook zijn er op de beursvloer twee demonstratiepleinen met industriële productietechnieken (hal 5), een kennistheater en een Vacature Wall.

Evenementenhal heeft haar eigen Evenementenhal App uitgebreid met een Match & Meet functie. Deze functie is te gebruiken door exposanten en bezoekers van TIV Hardenberg. Match & Meet zorgt ervoor dat exposanten razendsnel relevante leads ontmoeten. “Zie het als een zakelijke Tinder”, legt Christine Mazeland namens Evenementenhal uit. “De bezoeker van de beurs geeft aan interesse te hebben in een exposant. De exposant krijgt hier een melding van. Is hij of zij ook geïnteresseerd, dan volgt er een match en is het mogelijk om de volgende stap te zetten. Zo is contact snel gemaakt.”

Vernieuwde standbouw

TIV Hardenberg beschikt ook over vernieuwde standbouw. De verandering zit in de kleur van het interieur. Voorheen had de standbouw een beukenhouten kleur. De nieuwe standaard wanden worden lichtgrijs. Evenementenhal wil zo een strakke, rustige en zakelijke uitstraling creëren.

Kennistheater

De vakbeurs speelt verder in op de veranderende wereld om ons heen met TIV Engineering Experience, een programma dat parallel aan de beurs loopt. In dit kennistheater midden op de beursvloer vinden een aantal interactieve lezingen en presentaties plaats. Alles is vrij toegankelijk voor bezoekers.

Online verkooptraining

Om de exposanten van TIV Hardenberg zo goed mogelijk te laten voorbereiden op hun beursdeelname, biedt Evenementenhal hen een nieuw initiatief aan: een gratis online training (‘Haal maximale omzet uit je beursleads’), verzorgd door Outdo. Mazeland: “Deze online training heeft één doel: zorgen dat de exposant snel hun investering terugverdient en meer klanten overhoudt aan deze beurs dan ooit tevoren. Ze hoeven voor deze training nergens heen. Het enige wat ze nodig hebben is een computer met geluid. De training is op dinsdag 23 augustus van 16.00 tot 17.00 uur. Aanmelden is nog mogelijk via www.evenementenhal.nl/webinar.”

Rondleiding en netwerklunch voor exposanten

Op beursdag twee (7 september) organiseert TIV Hardenberg in samenwerking met Itter een rondleiding in de ‘fabriek van de toekomst’. Exposanten krijgen een unieke kans een kijkje te nemen in de nieuwe fabriek van Henk en Frank Wiersma, waar termen als duurzaam, innovatief en energieneutraal kenmerkend zijn. Aansluitend krijgt iedereen een volledig verzorgde lunch bij Evenementenhal Hardenberg. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Christine Mazeland: christinemazeland@evenementenhal.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven