Thyssenkrupp neemt metaalzagerij Jan Kooijman over • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Thyssenkrupp neemt metaalzagerij Jan Kooijman over

Door de overname van metaalzagerij Jan Kooijman kan Thyssenkrupp Materials Nederland de klant meer ontzorgen en meer toegevoegde waarde bieden met compleet bewerkte eindproducten (foto: Thyssenkrupp)

Thyssenkrupp Materials Nederland neemt per 1 juli 2016 de activiteiten van metaalzagerij Jan Kooijman in Montfoort over. De combinatie van de machines, kennis en jarenlange ervaring maken dit bedrijf een bekende en gekende bewerker met een hoogwaardig eindproduct. Deze overname past in de strategie van thyssenkrupp de klant meer te ontzorgen en meer toegevoegde waarde te bieden met compleet bewerkte eindproducten, waarbij Thyssenkrupp de kritische en risicovolle activiteiten voor zijn rekening neemt.

Met deze overname stelt Thyssenkrupp de kennis, kunde, ervaring en machinerie van Jan Kooijman veilig en blijft het aanbod complexe en hoogwaardige zaagbewerkingen gewaarborgd. Het aanbod zaagbewerkingen van Jan Kooijman sluit naadloos aan op het portfolio van Thyssenkrupp, want materiaal wordt grofweg al in een vorm gezaagd. Dit beperkt verspanen met een draai- of freesmachine en spaart dus tijd en geld. De overname biedt veel meer mogelijkheden om de klant te ontzorgen. Hij krijgt kant en klaar materiaal aangeleverd dat hij snel en eenvoudig kan opnemen in zijn productieproces.

Meer mogelijkheden

De overname betekent dat klanten vanaf 1 juli nog meer mogelijkheden hebben om voorbewerkt materiaal af te nemen. Met een uitgebreid machinepark in Montfoort, Veghel, Zwijndrecht, bij de Duitse centrale magazijnen en bij de bewerkers in Thyssenkrupp’s netwerk, kunnen bijna alle relevante bewerkingen worden uitgevoerd. Zaagopdrachten kunnen ingediend worden bij Jan Kooijman of bij de vaste contactpersoon binnen Thyssenkrupp. Vestigingsdirecteur Zwijndrecht en Vianen Franklin van der Linden: “we zijn trots op deze aanwinst waarmee we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Met de complexe en hoogwaardige bewerkingen kunnen we klanten helpen met het optimaliseren van hun productieproces.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven