Thyssenkrupp levert S355J2H buizen uit voorraad • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Thyssenkrupp levert S355J2H buizen uit voorraad

Thyssenkrupp levert deze breed inzetbare buizen in S355J2H nu uit eigen voorraad (foto: Thyssenkrupp)

Thyssenkrupp Materials Nederland heeft het aanbod stalen buizen opnieuw uitgebreid. Gelaste warmgewalste kokers en gelaste ronde buizen in S355J2H zijn voortaan uit eigen voorraad leverbaar. Daarmee speelt het bedrijf in op de wens van veel klanten naar Europese producten van constante kwaliteit. De nieuwe buizen passen ook in de trend om lichter te construeren met hoogwaardiger materiaal.

De nieuwe buizen kunnen naadloze dikwandige buizen vervangen. Daardoor kan er flink op de kosten worden bespaard. Bovendien zijn ze flexibel in te zetten. In veel gevallen zijn de buizen meervoudig gecertificeerd, zodat ze voor een breed scala van toepassingen geschikt zijn; voor zowel constructiebuis als leidingbuis.

De klant ontzorgen

Met de introductie van deze twee nieuwe producten ontzorgt thyssenkrupp haar klanten steeds verder. De producten kunnen gemakkelijk meebesteld worden met de overige producten die de klanten al bij Thyssenkrupp afnemen. Daarnaast zijn er maar weinig aanbieders in Nederland die de combinatie van een scherpe levertijd én constante kwaliteit kunnen waarborgen. Doordat Thyssenkrupp met Europees materiaal werkt is die hoge kwaliteit gegarandeerd. De nieuwe volautomatische zaagstraat in de vestiging in Veghel zorgt ervoor dat iedere bestelling snel en op maat wordt geleverd.

Over Thyssenkrupp Materials Nederland 

Thyssenkrupp Materials heeft zeven verkooppunten in Nederland en beschikt over een totaal magazijnoppervlakte van ca. 64.000 m². Het bedrijjf is onderdeel van Thyssenkrupp AG, dat meerdere productiefaciliteiten van staal, RVS en aluminium wereldwijd heeft en gevestigd is in ongeveer 70 landen. Er werken circa 150.000 mensen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven