Themadagen rapid manufacturing bij Landré • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Themadagen rapid manufacturing bij Landré

Landré, leverancier van productietechnologie voor de metaal- en kunststofbewerking en rapid manufacturing organiseert samen met de specialisten van het onlangs geïntegreerde Duoteq, twee themadagen op 15 en 16 juni aanstaande, waar de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van rapid manufacturing en CAD/CAM zullen worden gedemonstreerd.

Het accent tijdens de themadagen zal onder meer liggen op hoe het proces van ontwerp naar productie vanuit een CAD/CAM omgeving efficiënter kan worden ingericht. Daarvoor staan in de demoruimte van Landré te Vianen naast de nieuwste 3D printers een aantal draai-, frees- en plaatbewerkingsmachines opgesteld. Met de integratie van de activiteiten van Duoteq heeft Landré haar programma 3D printers van 3D Systems en ConceptLaser uitgebreid met 3D-Printers en scanners van Zcorp.

  Landré 3D printTijdens de themadagen wordt een aantal 3D personal printers en 3D productie printers van deze fabrikanten gedemonstreerd (foto: Landré)

 

De CAD/CAM software die zal worden gedemonstreerd is IronCAD en EZ-CAM. Daarnaast zal speciaal voor het prepareren van print bestanden de Magics software worden gedemonstreerd. De themadagen bij Landré zijn bedoeld voor bedrijven die zich bezighouden met productie en/of productontwikkeling. De themadagen vinden plaats bij Landré in Vianen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven