Themadag vonken en EDM • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Themadag vonken en EDM

Op woensdag 14 december van 14.30 tot 18.00 uur organiseert Mikrocentrum de tweede informatie- en netwerkbijeenkomst voor professionals in de vonkerosie. Deze bijeenkomst is bedoeld voor directeur-eigenaren, werkplaatschefs, onderzoekers en toeleveranciers die gericht zijn op het toepassen van alle vormen van vonkerosie.

Tijdens deze bijeenkomst, georganiseerd door het Mikrocentrum, wordt een aantal presentaties verzorgd over het onderzoek naar technische verbeteringen, bedreigingen door andere technieken en nieuwe mogelijkheden vanuit de machineleveranciers. Het thema luidt ‘Bedreigingen en ontwikkelingen in EDM’, met sprekers als Hans-Henk Wolters van ECM Technologies en Simone Barbone van GF Agie Charmilles.

 

Zoals de naam ‘informatie- en netwerkbijeenkomst’ al impliceert, vormt netwerken een belangrijk onderdeel van deze bijeenkomst. Hiervoor zal dus ook duidelijk tijd ingeruimd worden. Vorig jaar had het Mikrocentrum ook al een interessante netwerkbijeenkomst neergezet voor vonkend Nederland. Op informele wijze konden de deelnemers onderling netwerken en een select aantal lezingen bijwonen. Volgens de deelnemers was het goed om met vakgenoten info uit te wisselen, in contact te komen met de sprekers en dieper op problemen in te kunnen gaan met leveranciers en specialisten.

 

Meer informatie over deze middag is hier te vinden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven