Terugblik en vooruitkijken in Metaal Magazine • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Terugblik en vooruitkijken in Metaal Magazine

Op de beurzen Schweissen & Schneiden in Essen en de EMO Milano 2009 stonden heel wat noviteiten, die materiaal opleverden voor Metaal Magazine nummer 9, die deze week verschijnt.

Of dat ook voor Metavak en Gebruikte Machinevak in november en de ESEF / Techni-Show in maart 2010 gaat gelden, valt nog te bezien, maar vooralsnog lijken de exposanten te blijven komen. Ondanks de crisis.

 

Verder is bij GME met het MAM72-42V verticaal bewerkingscentrum van Matsuura plus geïntegreerd palletstation de stap gezet naar mensarme productie en kan Biezepol in Heerjansdam in één opspanning zowel axiale als radiale bewerkingen uitgevoeren op de VTC-800/30SR van Mazak.

 

Internet

Zet de metaalbranche internet in voor de presentatie van het bedrijf of voor verbetering van de eigen processen? Deze en andere vragen kwamen aan de orde tijdens de VIMAG forumdiscussie die in september werd gehouden.


De redactie bracht een bezoek aan de eerste ijzeren brug ter wereld ‘The  Iron Bridge’ in Coalbrookdale (UK), de bakermat van de Industriële Revolutie. Dat tegenwoordig andere eisen aan het lassen worden gesteld, toont Huisman Equipment in Schiedam; daar wordt hogesterkte staal gebruikt bij het bouwen van kranen en hijsinstallaties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven