Ga naar hoofdinhoud

Teqq na doorstart op EMO bij Okuma

Teqq International BV is de nieuwe naam waaronder het voormalige Teqq Productivity haar activiteiten voortzet. Met een nieuwe directeur en vennoot wordt verder gewerkt aan automatiserings-oplossingen voor een efficiënte productie waarbij Teqq zich blijft inzetten op het verhogen van productiviteit op freesmachines zonder hoge investeringen in geld, studie, omsteltijden en benodigd vloeroppervlak.

Teqq zal in samenwerking met Okuma tijdens de EMO Hannover 2013 een geüpdate versie van de Integrated Product Handler tonen op een Okuma Genos M560R-V. Dit systeem is voorzien van een verder doorontwikkelde grijper en snellere communicatiesoftware. Het systeem zal door middel van een ludiek samenspel met de machine van Okuma machine de mogelijkheden en eenvoudige bediening en instelling demonstreren. Zie de video hieronder voor een Integrated Product Handler in actie:

 

  

Grijper

Ook zal Teqq bij Okuma in hal 27 de EMO als primeur een geheel nieuwe multifunctionele instelbare adapter/grijper-combinatie tonen die, voorzien van een beveiligingssysteem, eenvoudig instelbaar is en bovendien compleet vanuit de gereedschapwisselaar  van de machine ingewisseld kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven