Ga naar hoofdinhoud

Teklab breidt uit

Teklab in Heemstede groeit. Het bedrijf heeft eind 2019 het aangrenzende pand van zo’n 500 m2 kunnen betrekken en heeft het daarna als uitbreiding in gebruik genomen.

Met de uitbreiding is er ruimte voor alle activiteiten. Het gaat om productontwikkeling, prototyping, klein-serie productie en assemblage voor diverse opdrachtgevers. In de loop van dit jaar zal het pand ook intern nog verder worden gemoderniseerd.

Teklab heeft een sterke groeiambitie en is ruim 20 jaar specialist in product-engineering van idee naar product. Voor opdrachtgevers worden producten gerealiseerd en geoptimaliseerd.

Realisatie in-house

Prototypes en producten kunnen in de werkplaats veelal in-house gerealiseerd worden.  Als er voor de ontwikkeling meerdere disciplines nodig zijn, maakt het bedrijf gebruik van een eigen netwerk van gespecialiseerde leveranciers.

Teklab Production kan de gerealiseerde producten vervolgens ook vervaardigen. Bovendien kan het bedrijf klanten bij uitgebreide projecten ondersteunen.

Er is ervaring met projecten in diverse bedrijfstakken, waaronder de luchtvaart, tijdswaarneming, openbare ruimte, sport en de medische wereld.

Co-creation

Het bedrijf stelt dat innovaties steeds vaker voortkomen uit samenwerkingsvormen, zoals co-creation. Hierbij komen gebruikers en ontwikkelaars in meetings samen tot nieuwe ideeën, en blijven de gebruikers in het verdere traject betrokken.

Ondernemers die een product-idee hebben of op zoek zijn naar oplossingen, kunnen dit aan Teklab voorleggen. Het bedrijf staat op de komende ESEF (standnummer: 02.C081).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven