Ga naar hoofdinhoud

Technologisch geavanceerde turbinewielen

Aeronamic in Almelo heeft een grote Amerikaanse fabrikant aan zich weten te binden en gaat de komende tien jaar turbinewielen produceren voor UTC Aerospace Systems.

Een combinatie van nieuwe technologieën, geoptimaliseerde bedrijfsprocessen en een grote productiecapaciteit hebben bij Aeronamic geresulteerd in kwalitatief hoogstaande turbinewielen die snel en tegen een lage kostprijs te leveren zijn. UTC Aerospace Systems, een leverancier van lucht-, ruimtevaart- en defensieproducten, bleek onder de indruk van deze werk en productiemethoden en benoemde Aeronamic tot ‘industry leader’.

Aeronamic2

Productieproces bij Aeronamic: in het geval van turbinewielen en behuizingen zijn deze processen dusdanig geperfectioneerd dat Aeronamic spreekt van een Center of Excellence. (Foto’s: Aeronamic)

 

25 jaar

Aeronamic viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. De Nederlandse onderneming heeft de laatste jaren een flinke groei meegemaakt. Een van de redenen hiervan is dat Aeronamic de verschillende onderdelen van het productieproces waar mogelijk in eigen beheer uitvoert, en deze zaken direct op elkaar afstemt. Efficiëntie bevorderende middelen zoals het opzetten van een Global Supply Chain en het implementeren van Product Lifecycle Management hebben bijgedragen aan gedetailleerde kennis en inzicht in de uitgebreide processen die bij de productie komen kijken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven