Technologiebeurs FEDA, FHI en Jaarbeurs • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Technologiebeurs FEDA, FHI en Jaarbeurs

Federatie Aandrijven en Automatiseren (FEDA) en FHI, federatie van technologiebranches hebben een volgende stap gezet in de samenwerking. Met de Jaarbeurs Utrecht is een overeenkomst getekend voor deze nieuwe technologische beurs in 2014, 2016, 2018 en 2020.

De voorzitters Rob Hommersen (Endress+Hauser) van FEDA en Eric van Schagen (Simac Techniek) van FHI zijn tevreden over de nieuwe stap: “Jaarbeurs Utrecht als vastgestelde locatie biedt helderheid naar de markt. Het resulteert in een sterke beurs voor de bezoekers met een breed aanbod van technologie. Dat biedt kansen aan industrie, zorg, laboratoria en kennisinstituten.”

 

Samenwerking

In de samenwerking tussen FEDA en FHI worden industriële automatisering, elektronica, aandrijftechniek en laboratoriumtechnologie onder de aandacht gebracht. De bundeling van krachten heeft sterke voordelen voor bezoekers aan de technologische beurzen in eenduidigheid en samenhang. De komende maanden wordt gewerkt aan de diverse thema’s voor de nieuw te organiseren beurs en zal de naam bekend worden gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven