Technochroom neemt activiteiten DMI over • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Technochroom neemt activiteiten DMI over

Recentelijk hebben de Technochroom Groep en DMI Europe overeenstemming bereikt over de overname van de volledige industriële hardchroom activiteit van DMI in Zwolle. Met de overname van deze activiteiten is Technochroom een van de grotere leveranciers van hoogwaardige oppervlaktebehandeling en aanverwanten in Europa.

Zowel de competenties als de structuur van beide bedrijven sluiten nauw en logisch op elkaar aan. De hoogwaardige kwaliteit van producten en service die de Technochroom Groep levert vormt samen met de uitbreiding van hardchroom activiteiten door de overname een zeer vruchtbare basis voor verdere ontwikkeling en groei.

 

De Technochroom Groep
De Technochroom Groep is een galvanobedrijf op het gebied van oppervlaktebehandeling in Nederland. De groep is specialist in hardverchromen, vernikkelen, rondslijpen, polijsten, stralen, superfinishen en inwendig honen en slijpen. Deze producten worden wereldwijd ingezet in een groot scala van industrieën.

 

De Technochroom Groep bestaat uit Technochroom Europe, Technochroom Lelystad, Technochroom Nijkerk, Technochroom Special Products en vanaf heden ook Technochroom DMI te Zwolle. Voor de Technochroom Groep betekent de overname een versterking van de positie in Europa.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven