Nieuws

Innovatie en efficiënter werken: daar ging het om bij de Techni-Show Awards. Gebruik van nieuwe technieken, combinatie van bijvoorbeeld een kantbank met robots om manloos werken mogelijk te maken: zij waren genomineerd. Metaalmagazine.nl meldde direct na het bekend worden van de winnaars de uitslagen. De film toont de mensen achter de bekroonde inzendingen.

Net als bij de Esef Engineering Awards zorgde een zangeres ervoor dat de genomineerden muzikaal bekend werden gemaakt. Daarna was het woord gegeven aan Karel Deppe, die de winnaars aanwees. Hier een dubbelrol van Safan, die met de E-Brake niet alleen de gouden Techni-Show Award mocht ontvangen maar ook de publieksprijs. De platina award ging echter naar de Amada NT 100 Astro Cell: een geautomatiseerde kantbank van Landré.

Om dit filmpje te kunnen bekijken is Flash Player 8 vereist. U kunt deze gratis downloaden. Het kan zijn dat u om de nieuwe functies te kunnen gebruiken de browser moet sluiten en opnieuw openen of de computer moet herstarten. Onze excuses voor het – eenmalige – ongemak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven