Techni-Show Award insturen voor 11/11 • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Techni-Show Award insturen voor 11/11

De inschrijving voor de Techni-Show Innovatie Award 2012 sluit op 11 november 2011. Exposanten van de Techni-Show 2012 kunnen zich inschrijven met een innovatie die onderscheidend genoeg is om tijdens de beurs in de schijnwerpers geplaatst te worden.

Een innovatie die in aanmerking wil komen voor een Techni-Show Innovatie Award mag niet ouder zijn dan twee jaar. Met andere woorden: dus niet voor 1 april 2010 op de markt zijn geïntroduceerd. De ingediende innovatie moet aanwezig zijn tijdens en op de Techni-Show 2012 in Utrecht. De Techni-Show innovatie Award kent drie vormen: een prijs toegekend door de vakjury, een Publieksprijs toegekend op grond van door personen in de branche uitgebrachte stemmen en de Made in Holland prijs.

 

Eerste dag Techni-Show

De Techni-Show Innovatie Award, zowel de Vakprijs als de Publieksprijs, zullen op de eerste dag van de Techni-Show (13 maart 2012) in bijzijn van de vakpers, prominenten, geïnteresseerde bezoekers en vakgenoten uitgereikt worden. In 2010 ging de vakprijs naar Trumpf (voor de TruBend afkantpers), de publieksprijs naar Interlas voor het Virtual Welding van Fronius (foto bij het intro van dit bericht) en de Made in Holland ging naar de ART Groep voor de lenzenmachine voor de verstelbare bril FocusSpec.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven