Ga naar hoofdinhoud

Tech Demoweek wordt dit jaar weer gehouden

‘Techniek opent deuren’. Dat is het thema van de komende Tech Demoweek die in maart (traditioneel tijdens een niet-TechniShow-jaar) wordt georganiseerd. De samenwerkende bedrijven willen tijdens deze gezamenlijke open dagen inspireren op het gebied van vrijwel alle facetten binnen de maakindustrie. Van 14 tot en met 17 maart openen de deelnemende bedrijven in de regio Veenendaal/Ede hun deuren voor innovatie, techniek en inzicht.

Het gaat om Bendertechniek, Cellro/CNC Automation, DMG Mori Benelux, Dormer Pramet, Dymato, Heidenhain Nederland en Mitutoyo Benelux.

Zij openen hun deuren voor vier dagen. Doordat de bedrijven dicht bij elkaar liggen, zijn in één dag meerdere bezoeken te plannen. Zo is efficiënt en effectief meer inzicht te vergaren, stelt de organisatie.

De bedrijven beloven te gaan verrassen met een gevarieerd programma. Bezoekers krijgen onder meer demonstraties, product-uitleg en lezingen. Ook kunnen ze hun persoonlijke wensen of uitdagingen met de medewerkers delen.

De Tech Demoweek is bedoeld voor CEO’s, productiemanagers, werkvoorbereiders en machineoperators die hun machinepark, productieprocessen en -planningen onder controle willen krijgen of willen optimaliseren.

Vrijwel alle facetten binnen maakindustrie

De organiserende bedrijven gaan in op vrijwel alle facetten binnen de maakindustrie, zoals Supply chain, ERP-software, Productieplanning, Programmering, Besturing en aansturing, Meet- en regeltechniek, Gereedschappen, Voorraadbeheer, Voorinstellen, Opspanningen en Automatisch beladen.

Ook betreft het Productiemachines, In-proces meten, Machine monitoring, Kwaliteitscontrole, Robotisering, Opleidingen, Kennisdelen, Automatisering, Gereedschapsbeheer, Procesbeheersing, Digitalisering, Inzicht op basis van data werkvoorbereiding, Service en Verspaning.

Dus geïnteresseerden die hun productieproces willen optimaliseren, mogen dit evenement niet missen, meldt de organisatie. Achter de schermen is al veel geregeld om dit keer extra uit te pakken.

Op 16 februari is de officiële kick-off van de Tech Demoweek 2023, met een rondetafelgesprek.

Aanmelden

De Tech Demoweek is van 14 tot en met 17 maart 2023 in de regio Veenendaal/Ede

Reserveer alvast een ticket voor een gratis bezoek aan de Tech Demoweek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven