Te Booy 'Best Supplier 2011' voor Parker • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Te Booy ‘Best Supplier 2011’ voor Parker

Tijdens een Supplier meeting op 5 april is Industrial parts Te Booy uit ’s-Heerenberg door de directie van Parker Hannifin (filter division Europe) uitgeroepen tot ‘Best Supplier 2011’. De meeting, met als doel om de visie, groei en doelstellingen voor de komende jaren met belangrijke leveranciers te bespreken, werd bezocht door een groot aantal leveranciers uit heel Europa die de circa 20 fabrieken van Parker in Europa beleveren. Van Te Booy waren de Dave Hutten (commerciële afdeling) en Willie Jansen (kwaliteitszorg) bij de meeting aanwezig.

Naast productkwaliteit zijn leverprestaties (leverbetrouwbaarheid) en het continu meedenken en meewerken aan besparingen en verbeteringen dé maatstaven voor de Parker organisatie in het kader van deze waardering. De organisatie van Te Booy heeft blijkbaar, als beste van alle leveranciers van Parker in Europa, aan deze verwachtingen voldaan.

 

Samenwerking

De jarenlange intensieve samenwerking heeft in 2003 al geresulteerd in een ‘network procurement agreement’ en een ‘commitment for life’ tussen Te Booy en Parker. Deze hechte en doelgerichte manier van samenwerking tussen klant en leverancier is een efficiënte insteek voor beide partijen gebleken. Parker is een leverancier van ondermeer oliefilters en toebehoren. Te Booy uit ’s-Heerenberg maakt metalen en kunststof componenten voor de producten van Parker die wereldwijd worden afgezet.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven