Tablet LVD biedt overzicht van werkplaats • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Tablet LVD biedt overzicht van werkplaats

Touch-i4 is een Windows-gebaseerde-tablet die een overzicht biedt van de productiewerkplaats. Touch-i4 genereert en presenteert de realtime informatie die nodig is om LVD’s laser-, pons- en buigmachines in een netwerk te beheren (foto: LVD)

Industry 4.0 wordt ook steeds relevanter voor de sector van de plaatbewerking. LVD heeft daarom dan ook een technologie ontwikkeld, die productieleiders essentiële productie-informatie in real time bezorgt.

Het realtime Touch-i4-systeem verzamelt informatie van LVD-machines en van de gecentraliseerde CADMAN-database om inzicht en flexibiliteit te geven bij uw dagelijkse activiteiten. Deze informatie kan met Touch-i4 draadloos in de werkplaats worden bekeken en beheerd, zodat de gebruiker beslissingen kan nemen op basis van verschillende factoren zoals doorlooptijd, kostprijs, technologie en bezettingsgraad van de individuele machines. De gedetailleerde informatie omvat een geschiedenis van de KPI’s (key performance indicator) met volledige zichtbaarheid en diagnose van de productieprestaties inclusief OEE-analyse (Overall Equipment Effectiveness), de geplande inzet van de machines met overzicht en planning van de toekomstige werklast voor de totale capaciteit, per technologie en per individuele machine, alsook een sorteer- en valideerfunctie, waardoor de Touch-i4 gebruikt kan worden om werkstukken te helpen sorteren en valideren, zodat de gebruikers hun productieorders kunnen stroomlijnen voor de volgende bewerking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven