Symposium over groeipotentieel Letse markt • Metaal Magazine
Nieuws

Symposium over groeipotentieel Letse markt

Avans Hogeschool organiseert het Engelstalige symposium 'Latvia The Metal Industry'. Dit symposium vindt plaats op donderdag 26 januari 2006 van 13.00 tot 17.00 uur bij Avans Hogeschool in 's-Hertogenbosch . Het symposium wordt georganiseerd door vierdejaarsstudenten van de opleiding International Business and Languages. De metaalindustrie is één van de belangrijkste sectoren in Letland. De omzetgroei van de industrie toont aan dat deze industrietak over een groot groeipotentieel beschikt.

Steeds meer Nederlandse bedrijven ontdekken deze nog onbekende markt. de studenten geven de gelegenheid om de Letse markt te leren kennen en om te kijken wat de zakelijke mogelijkheden zijn. Oook delen bedrijven die actief zijn in Letland hun ervaringen. Tijdens de netwerkborrel kunnen wederzijdse ervaringen worden gedeeld, ideeën worden uitgewisseld en kunnen er eventueel zakelijke overeenkomsten worden gesloten.

De heer V. Melbardis, vertegenwoordiger uit Riga, Letland, licht de Letse metaalsector en de uitbestedingsmogelijkheden toe. De heer G. Nieuwdorp, vertegenwoordiger van Philips, geeft een presentatie over de ervaringen met het zakendoen en uitbesteden in Letland. Een derde gastspreker wordt nog bekend gemaakt.

Het programma bevat ook workshops over de Letse bedrijfscultuur (geleid door de voorzitter van de raad van de Nederlands-Letse Kamer van Koophandel, dhr E.J.T. van der Steen) en Letland als nieuw lid van de EU en de Letse cultuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven