Surface 2010 nu al toe aan uitbreiding • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Surface 2010 nu al toe aan uitbreiding

Met 120 stands en een boekingsgraad van 90% slaat de in oktober te houden vakbeurs Surface 2010 goed aan. Nu al wordt gesproken over uitbreiding van het beursoppervlakte van dé Nederlandse vakbeurs voor de oppervlaktetechniek.

Het is weer voor het eerst sinds 1996 dat de oppervlaktebehandelende industrie een eigen etalage heeft waarin zij zich kan laten zien. “Na het uitgebreide vooronderzoek wordt daadwerkelijk bevestigd dat Surface 2010 voldoet aan een behoefte” aldus beursmanager Johan Heystek van Libéma.

 

VOM

Initiatiefnemer van de beurs is de VOM, de brancheorganisatie voor de oppervlaktebehandelende industrie. Directeur Rard Metz vult aan: “Sinds er geen beurs meer is op dit vakgebied, is er binnen de VOM altijd een roep geweest om de ‘eigen’ beurs weer leven in te blazen. VOM heeft hier sinds 1960 al een historie.”

 

Innovaties

Er wordt op dit moment bekeken hoe de uitbreiding van de beursvloer kan worden ingevuld zodat iedereen die zich wil presenteren een plek krijgt. Daarnaast is er ruimte gereserveerd voor het onderbrengen van een expositie die 120 voorbeelden toont van innovatieve oppervlaktebehandelingen.

 

Kick-off bijeenkomst

Surface 2010 wordt in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch gehouden op 12, 13 en 14 oktober 2010. De kick-off bijeenkomst van de beurs vindt plaats op maandag 26 april in de Brabanthallen te Den Bosch. Naast de presentatie over de beurs, de vooruitzichten van de branche en een ‘best practice’ over oppervlaktebehandeling zal Cees Priem, oud wielrenner en ploegleider, een inspirerend betoog houden over ondernemen & topsport. Aanmelden kan via een mailtje.

Surface 2010

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven