STT Products tekent Partner Agreement ABB Robotics • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

STT Products tekent Partner Agreement ABB Robotics

Menno Kooistra (r) namens STT Products en Martin van der Have namens ABB Robotics hebben een Partner Agreement getekend (foto: ABB)

Onlangs hebben STT Products  en ABB Robotics hun recent tot stand gebrachte samenwerking geformaliseerd met een Partner Agreement. In het op 20 mei feestelijk te openen nieuwe pand van STT Products in Tolbert, hebben Menno Kooistra namens STT Products en Martin van der Have namens ABB Robotics het contract getekend.

“We hebben nu enkele projecten samen gerealiseerd met STT Products en we zien goede mogelijkheden voor verdere groei”, stelt Martin van Have, Sales & Marketing Manager van ABB Robotics. “Dat de groei er letterlijk en figuurlijk in zit blijkt wel uit de ingebruikname van ons nieuwe pand. Hemelsbreed is de afstand tussen de oude en de nieuwe vestiging klein maar qua mogelijkheden is het een enorme stap voorwaarts. Het nieuwe pand staat recht tegenover het oude maar het heeft een grote verbetering. Doordat we nu veel ruimer behuisd zijn, kan de organisatie verder groeien. Volop ruimte voor engineering, machines en assemblage.” vertelt Menno Kooistra, directeur van STT Products.

Smart Factories

Niet het Internet of Things, niet Industrie 4.0 maar Smart Factories is de werktitel van de Noord Nederlandse Maakindustrie om sneller, goedkoper en nauwkeuriger te gaan produceren. STT Products is een van de deelnemers van dit initiatief. ABB Robotics onderschrijft dit initiatief en sluit zich graag aan via een lokale partner in het Noorden van Nederland. Een system-integrator als STT Products heeft de applicatie- en marktkennis om onze co-robot Yumi toe te passen. Alles bij elkaar past dit allemaal prima in de strategie van beide bedrijven.

Tijdens de officiële opening van het nieuwe pand op 20 mei zal ABB Robotics een gastlezing verzorgen over de robotrealiteit in de fabriek van de toekomst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven