Strippit van LVD voor grote plaatdelen • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Strippit van LVD voor grote plaatdelen

LVD presenteert de Strippit M-1525: een 200 kN CNC-gestuurde revolverponsmachines. De Strippit M-1525 is bedoeld voor de verwerking van grote plaatdelen tot 1524 mm x 4000 mm met slechts één plaatherpositionering. De machine beschikt over een revolver met 47 stations.

De Strippit M-1525 ponsmachine van LVD is uitgerust met drie 88,9 mm auto-indexstations en vier 50,8 mm stations voor grote pons- en vormprocessen. Elk station kan vormstempels en -matrijzen opnemen en kan nog uitgebreid worden met indexeerbare Multi-Tools om de revolvercapaciteit en de -flexibiliteit verder te verhogen terwijl de insteltijden worden gereduceerd. Gereedschapstechnologieën als vorm-, wiel-, draadrol- en ontbraamgereedschap kunnen gebruikt worden op de Strippit M-1525.

 

Hydraulisch

De Strippit M-1525 is uitgerust met een hydraulische aandrijving die snelhedenbereikt tot 400 slagen per minuut bij 25 mm centerafstand en tot 850 slagen per minuut bij 1 mm centerafstand. Het materiaalgebruik wordt o.a. geoptimaliseerd met ‘Smart Clamp’, een standaardfunctie die automatisch de exacte klemposities bepaalt om de insteltijden te verminderen en de klemmen te beschermen. Alle machines van de Strippit M-serie beschikken over een doorlaat van 25 mm tussen de bovenste en onderste revolver om de productie mogelijk te maken van hogere vormen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven