Stork Aerospace produceert aanvullend pakket bekabeling Boeing 737 • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Stork Aerospace produceert aanvullend pakket bekabeling Boeing 737

Fokker Elmo, onderdeel van Stork Aerospace, heeft met de Amerikaanse vliegtuigbouwer Boeing Commercial Airplanes overeenstemming bereikt over de productie en levering van een tweede werkpakket elektrische bekabeling voor het Next-Generation 737 vliegtuig. De werkzaamheden voor dit pakket gaan in april 2006 bij Fokker Elmo van start, waarna de afleveringen zijn gepland tot en met 2011.

In september 2005 bereikten Boeing en Fokker Elmo een doorbraak met het ondertekenen van het contract voor een eerste pakket elektrische bekabeling en schakelkasten. De geslaagde overdracht van dit eerste werkpakket en de voortgang van de werkzaamheden hebben geresulteerd in het nu getekende additionele werkpakket voor Fokker Elmo. Voor beide pakketten worden de productiewerkzaamheden grotendeels uitgevoerd in de vestiging van Fokker Elmo in China.

Jan Lagasse, directeur van Fokker Elmo: “We zijn zeer verheugd over dit aanvullende contract met Boeing Commercial Airplanes en trots dat onze bestaande samenwerking in het lopende programma tot Boeing’s besluit heeft geleid de relatie uit te bouwen. Dit is voor een groot deel te danken aan de toewijding en betrokkenheid van het gehele team van Boeing en Fokker medewerkers. Het is een hele eer om deel uit te mogen maken van dit uiterst succesvolle Boeing Commercial Airplanes programma.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven