Ga naar hoofdinhoud

Storingsvrij lasersnijden met Ruukki Laser

“Opdrachtgevers kiezen voor een materiaal waarop ze 100% kunnen vertrouwen”, zegt Peter Scherf, country manager van Ruukki Benelux. De Finse staalproducent heeft een constante kwaliteit laserstaal – Ruukki Laser – ontwikkeld, speciaal voor geautomatiseerd, snel en precies lasersnijden.

“De constante chemische samenstelling, de vlakheid en het gladde oppervlak maken het product geschikt voor onbemand lasersnijden en zorgen voor weinig storingen en omsteltijden. Bovendien zorgt Ruukki Laser voor foutloos en sneller lasersnijden”, zegt Scherf. Het materiaal is goed buig- en lasbaar. Ruukki Laser heeft een constante dikte, met een tolerantie die nauwkeuriger is dan de standaard laserkwaliteiten van andere leveranciers. “Cruciaal voor een staalbewerkingsbedrijf om probleemloos en zonder tijdverlies puntgave onderdelen te snijden”, stelt Scherf vast.

 

Snel leveren

Leo van Zuijlen, productmanager van Galvano Metaalhandel, werkt graag met Ruukki samen. “De goede kwaliteit van Ruukki Laser is een belangrijk gegeven voor onze klanten”, zegt Van Zuijlen. “Een van de grootste pluspunten van Galvano is de snelle levertijd: vóór 16.30 uur besteld wordt de volgende dag geleverd. Van Zuijlen vertelt dat Galvano Metaal niet alleen dealer van Ruukki is, maar ook partner. “Bij bepaalde technische problemen bezoeken wij onze klanten samen met de technici van Ruukki om het probleem op te lossen. We helpen de operators om het snijproces te verbeteren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven