Stijgende omzet bij Hembrug Machine Tools • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Stijgende omzet bij Hembrug Machine Tools

Hembrug Machine Tools, fabrikant van harddraaimachines heeft het afgelopen jaar de omzet verder zien stijgen. Hembrug noteerde voor 2012 een ruim 20% hogere omzet ten opzichte van het jaar daarvoor.

Deze groeicijfers zijn vooral te danken aan de introductie van nieuwe machinetypes en de werving van nieuwe klanten waarvan 40% uit nieuwe regio’s, zoals USA, China, Polen en Israël afkomstig is. Het grootste deel van die klanten heeft met de investering in een Hembrug harddraaimachine een overstap gemaakt van slijpen naar harddraaien. Daarmee wint de Hembrug harddraaitechnologie opnieuw marktaandeel ten opzichte van rondslijpen. Dit jaar wil Hembrug zich uitgebreider gaan richten op de regio’s USA en China. 

Hembrug2

De Mikroturn 200 L van Hembrug (foto’s: Hembrug)


Samenwerking in China

Twee jaar geleden heeft Hembrug de samenwerking opgezet met een importeur en een agent in China. Die samenwerking heeft geresulteerd in de levering van een tiental machines bij bedrijven in die regio. De referenties die nu lokaal zijn opgebouwd, ziet Hembrug dan ook als een goede basis voor verdere uitbreiding in China.

 

USA tweede groeiregio

USA was een targetregio waar Hembrug drie jaar geleden met de verkoop van Hembrug harddraaimachines is gestart. In de USA is harddraaien al gekend en biedt Hembrug met de standaard Base Line versie een concurrerend geprijsde machine. Vorig jaar op de AMB toonde Hembrug o.a. het harddraaien van moeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven