Steur winnaar VOM Borghardt Award • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Steur winnaar VOM Borghardt Award

Gisteren dinsdag 9 oktober werd de VOM Borghardt Award op Surface 2012 door juryvoorzitter Hans van der Weijde uitgereikt aan Steur Industial Coating. Steur kreeg de award omdat naar mening van de jury n innovatie van procesoptimalisatie een voorbeeld is van proactief, innovatief en creatief ondernemerschap.

Door de huidige crisis zag Steur Industial Coating de omzet met meer dan 50% dalen. Door de uitbreiding van het portfolio (van truckcoating naar industrial-coating) is deze neergang ten gunste gekeerd. Ook het systematisch evalueren van de bewerkingsprocessen, logistiek, veiligheid, gezondheid, milieu alsmede het energieverbruik hebben hieraan bijgedragen. 

  3D gevormd oppervlak gemaakt door hydroforming

Een van de innovatieve materialen van ‘Future Skins’. Dit deel heeft door hydroforming zijn vorm gekregen. Kijk in ons digitale foto-album voor meer foto’s van de Surface 2012 (foto’s: Surface 2012 en Reinold Tomberg)

 

Future Skins

Op de eerste beursdag was er veel belangstelling voor de bijzondere exposities ’Future Skins’ met 200 samples van innovatieve materialen met nieuwe of bijzondere oppervlaktebehandelingen, het ’Surface Lab’, waar bezoekers zelf kwaliteit kunnen ervaren en meten en ’Surface Solutions’ waar uiteenlopende oplossingen van oppervlaktebehandeling per thema worden getoond.

 

Lineartester 249 van Erichsen in actie op het Surface Lab van de Surface 2012

Lineartester 249 van Erichsen in actie op het Surface Lab van de Surface 2012

 

VOM

Surface 2012 is een initiatief van de VOM, de Vereniging voor Oppervlaktetechnieken van Materialen en vindt deze week plaats van 9 t/m 11 oktober. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 – 18.00 uur. Gelijktijdig zijn de naastgelegen vakbeurzen Energie en Milieu te bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven