Sterke groei bij gereedschapsmachines • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Sterke groei bij gereedschapsmachines

Tijdens de algemene ledenvergadering van CECIMO heeft de economische commissie van de organisatie bekend gemaakt dat de Europese gereedschapmachineindustie, de motor voor alle productieactiviteiten, een sterke groei vertoont.

Tijdens de algemene ledenvergadering van Cecimo heeft de economische commissie van de organisatie bekend gemaakt dat de Europese gereedschapmachineindustie een sterke groei vertoont. De orders over de eerste helft van 2010 stegen met 48 procent ten opzichte van het jaar daarvoor, dat overigens een extreem zwaar jaar was voor de gereedschapmachine-industrie.

 

EMO 2011

Het herstel van de industrie wordt ook weerspiegeld in het aantal registraties voor EMO, de belangrijkste Europese vakbeurs voor gereedschapmachines, die van 19 tot 24 september 2011 wordt georganiseerd. Op dit moment ligt het aantal boekingen ver boven het aantal van 2009. Volgens handelsstatistieken over de eerste drie kwartalen van 2010 is Cecimo de grootste leverancier van gereedschapmachines aan de snelgroeiende Aziatische markten. De Europese technologie vindt ook succesvol aftrek in andere groeiende BRIC-markten (Brazilië, India, China).

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven