Starrag verspaant diverse airfoils • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Starrag verspaant diverse airfoils

Tijdens de Aerofoil Technology Days geeft Starrag inzicht in de technologische ontwikkelingen van het bedrijf (foto: Starrag)

Volgende week (1 en 2 juli) tijdens de Aerofoil Technology Days staat Starrag in Rorschacherberg (CH) in het teken van de bewerking van airfoils, turbinebladen en blisks (bladed discs). Tijdens deze dagen zal Starrag de nieuwe NB-serie presenteren die is ontwikkeld voor de bewerking van blisks uit superlegeringen. Verder introduceert Starrag het ‘Dengeling proces’ dat processen als slijpen, polijsten, en stralen kan vervangen. Nog een hoogtepunt van de technologiedagen is het LX 021 bewerkingscentrum voor de productie van schoepen.

Gedurende twee dagen zal Starrag ook inzicht geven in de technologische ontwikkelingen van, cryogene koeling, zeer hoge druk koeling bij het bewerken van onderdelen voor gasturbines, het bewerken van turbinebladen, verspanen met kleine toleranties en TTL adaptieve bewerking.

De redactie van Metaal Magazine bezoekt volgende week de Aerofoil Technology Days in Rorschacherberg. Een uitgebreid verslag volgt in de september uitgave van Metaal Magazine. Neem nu een abonnement als u dit niet wilt missen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven