Ga naar hoofdinhoud

Stanstechniek neemt Bekker over

Gerd Bekker (van Bekker Industriële Gereedschappen) (links) en Jurgen van Loon (van Stanstechniek Gaanderen) hebben het verkoopcontract getekend.

Stanstechniek Gaanderen neemt per 1 januari 2023 officieel Bekker Industriële Gereedschappen uit Ulft over. Beide Achterhoekse bedrijven werken al langer intensief samen.

De expertise in verspanende technieken van Bekker sluit perfect aan bij de huidige activiteiten van Stanstechniek op het gebied van bouw en onderhoud van gereedschappen, geven beide bedrijven aan.

Bekker Industriële Gereedschappen is in 1984 opgericht. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van onder meer volgsnijzetstempels en trekstempels.

Bij Bekker Industriële Gereedschappen werken 5 personen. De werkgelegenheid blijft gewaarborgd doordat de werkzaamheden van Bekker worden opgenomen in de Stanstechniek-organisatie.

Stanstechniek Gaanderen verwerkt sinds de oprichting in 1963 klantspecifieke producten uit band- en plaatmateriaal voor OEM-bedrijven. Het gaat veelal om in samenspraak met de klant ontwikkelde monodelen en/of subassemblies.

Stanstechniek geeft aan met de overname zijn leidende rol als producent van stansdelen verder te kunnen uitbouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven