Nieuws

Spiebaansteken en GarantTool24 op Metavak

Impressie van de stand van Hoffmann Group tijdens de Metavak (afbeelding Hoffmann Group).

Hoffmann Group presenteert op de Metavak ondermeer Garant spiebaansteken en de nieuwe Garant Powertang. In de categorie hoogrendementboren komt het bedrijf met een nieuwe boor met 3 zijkanten. Ook wordt Garant Tool24 gedemonstreerd. Hoffmann Group is bovendien op het Demoplein te vinden.

Garant spiebaansteken zijn boren uit de productfamilie ‘Garant MasterSteel’. De nieuwe Garant PowerTang is een 90° tangentiale hoogrendement-hoekfrees. En verder is er de nieuwste Garant draaiverspaning met wisselplaten voor RVS en ECO – efficiënt cooling.

Het bedrijf toont tevens een nieuwe boor met drie snijkanten. “Speciaal voor de professionele verspaning van staalbewerking met ’s werelds grootste I/D-verhouding”, aldus Hoffmann Group. Dit gereedschap uit de Garant MasterSteel-productfamilie completeert het assortiment hoogrendementboren.

Gereedschapsuitgiftesysteem

Op de Metavak is er verder een doorlopende demonstratie van het snel aan populariteit winnende gereedschapsuitgiftesysteem Garant Tool24, dat onlangs nog is uitgebreid met een nieuwe versie voor ‘enkele-stuks-uitgifte: de Garant Tool24 PickOne.

Op het Demoplein zal de Hoffmann Group een draaibank van Style CNC Machines, type Style 510 (1350 DBC) uitrusten met Eco VDI houders en Eco draai-en steekhouders. Dit wordt live gedemonstreerd.

Mastersteel Feed-boor

Tevens heeft de Hoffmann Group een nauwe samenwerking met Dormac CNC Solutions. Op hun stand zal de 5-assige freesbank DNM350/5AX getoold worden met de Garant MasterSteel Feed-boor, een TPC frees, volradiusfrees, verzinkfrees en een kwarthol-radiusfrees. Beloofd is dat een interessant werkstuk gemaakt wordt.

Hoffmann Group, Metavak, stand 161

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven