Snellopende Balconi pers in Hannover • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Snellopende Balconi pers in Hannover

Balconi presenteert op de vakbeurs EuroBlech 2010, die vandaag begint in Hannover (D), de verbeterde 2DMhs-serie snellopende excenterpersen. In vergelijking met de voorgaande serie hebben de modellen uit deze serie een grotere gereedschap-inbouwhoogte zonder dat dit ten koste gaat van de stabiliteit.

De elektromechanisch aangedreven stansautomaten uit de 2DMhs-serie van Balconi zijn ontwikkeld voor het ponsen van stator- en rotorblikpakketten, muntrondellen, kleine carrosserie-onderdelen en/of aluminium rondellen voor tube- en conservenblikproductie. Allemaal producten die vervaardigd worden van onbewerkt, al dan niet gecoat, plaatmateriaal met een dikte variërend van 0,3 mm tot 1 mm.

 

Groter verenpakket

 De persen zijn leverbaar met perskrachten, variërend van 800 tot 6300 kN en productiesnelheden van 120 tot 800 slagen per minuut bij de uitvoering van 800 kN tot 80 tot 320 slagen per minuut bij de 6300 kN-uitvoering. Door de grotere gereedschapinbouwhoogte is het voortaan mogelijk een groter verenpakket in het gereedschap in te bouwen, zonder dat dit ten koste gaat van de stabiliteit van de machine. Balconi wordt in ons land vertegenwoordigd door F.Hoffmann uit Zwijndrecht.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven