Snelle Ermak afkantpers bij Landré op Metavak • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Snelle Ermak afkantpers bij Landré op Metavak

Een uitvoering van de Speed-Bend afkantpers. Landré presenteert deze machine volgende week tijdens de Metavak (foto: Landré)

Landré zal volgende week tijdens de Metavak in Gorinchem de Ermak Speed-Bend 3100-175 kantpers presenteren. Dit is een afkantpers met een snelle buigbalk in combinatie met een snelle achteraanslag. Dit maakt het mogelijk om met de Speedbend in een hoog tempo te werken.

De Nederlandstalige 3D ER90 ’touch screen’-besturing helpt bij het reduceren van de omsteltijden. De besturing beschikt over een netwerkkaart en kan direct 3D DXF files importeren, ook is het mogelijk extern een programma te maken via de Ermak Cad/Cam simulatie software. De Speed-Bend 3100-175 die naar Gorinchem komt, beschikt over een complete uitrusting waaronder: X1 + X2-as, bombeersysteem (motorisch,CNC-aangestuurd), laserbeveiliging AKAS IILC2000, Delem DA-66T besturing, standaard gereedschappenset en verstelbare oplegarmen. De buigbalk beweegt over acht rolgeleidingen en werkt met een precisie van 0,01 mm. Verder past Ermak in haar Speed-Bend kantpersen een hydraulisch pompsysteem toe met een laag geluidsniveau. De achteraanslag kan optioneel worden uitgebreid naar Z1, Z2, R1 en R2, waarbij de achteraanslag met een nauwkeurigheid van 0,06 mm wordt gepositioneerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven