Smezo naar Biesheuvel Techniek - Brammer • Metaal Magazine
Nieuws

Smezo naar Biesheuvel Techniek – Brammer

Meino Noordenbos en Marc Smeets.

Smezo Technisch Handelsonderneming, met vestigingen in Heerlen en Roermond, maakt bekend per direct te gaan integreren in het Biesheuvel Techniek & Brammer vestigingen netwerk.

Smezo is een regionale leverancier van technische artikelen en gereedschappen met 100.000 artikelen op voorraad, een eigen bezorgdienst, maatwerk in voorraadbeheer en een 24 uurs servicedienst.

Continuïteit

“Wij zijn verheugd dat ons familiebedrijf onderdeel is geworden van het Biesheuvel Techniek & Brammer netwerk en we kijken als Smezo uit naar de samenwerking met onze nieuwe collega’s in de komende jaren”, aldus Marc Smeets, directeur van Smezo.

“Deze integratie biedt Smezo continuïteit voor de lange termijn, waarbij we gebruik kunnen maken van de technische expertises van de nieuwe groep. Onze service blijft op het hoge niveau, dat u van ons gewend bent en u behoudt uw vertrouwde contactpersonen. We zien de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet.”

Versterkt partnerschap

Biesheuvel Techniek belevert Venlo regio al jaren en opende in 2016 het nieuwe Distributie centrum Benelux. Vanuit Roermond, Maastricht en Elsloo zijn BT Brammer vestigingen actief om Mechanische MRO materialen en Up-Time services aan Maak- en Onderhoud industrie te leveren.

“Automotive, Chemelot, Transport, Agri en aantal leidende grote specialistische Industrie Bedrijven kunnen wij gezamenlijk een versterkt partnerschap aanbieden”, zegt Meino Noordenbos, CEO BT Brammer.

“Technische Innovaties worden door deze leidende Industrie klanten zeer gewaardeerd. MCA Motion Control Automation met robot automatisering vanuit Elsloo en ANTS perslucht & pneumatiek specialist vanuit Beesel zijn versterkingen voor het Smezo aanbod. Dat wordt nu breder uitgedragen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven