Smart Machining tijdens open huis Almi • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Smart Machining tijdens open huis Almi

De adviseurs van de partnerbedrijven die deelnemen aan het Open Huis.  Van links naar rechts: Jan Temmink (CMP), Frank Landhuis (Almi), Peter van Harten (Isah), Roel Doornebosch (Rodomach), Edwin van Wezep (Komexo), Jan Landhuis (Almi) en Guido Segers (Schunk) (foto: Almi)

Op zaterdag 26 september a.s. laat Machinefabriek Almi bezoekers in de praktijk kennismaken met het Smart Machining-concept. Op het  bedrijfsterrein aan de Wierdenseweg 82-86 (langs het kanaal) in Vriezenveen zullen er tevens korte presentaties worden gehouden in samenwerking met partnerbedrijven.

Het betreft de integratie van ICT in werkvoorbereiding en machineaansturing. Maar ook opspantechnieken om machinewisseltijden te beperken. Almi is volop bezig om technieken op het gebied van Smart Industry (ook wel Industrie 4.0 genoemd) in te passen binnen de bedrijfsvoering. Tijdens korte presentaties worden stand van zaken en toekomstvisie gekenschetst. Samen met vier ketenpartners toont Almi tijdens een interactief en praktijkgericht programma een toekomstvisie op Smart Industry.

Abonnees van Metaal Magazine kunnen hier een artikel lezen over Smart Machining bij Almi.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven