Slotboom directeur Mitutoyo Benelux • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Slotboom directeur Mitutoyo Benelux

Henk Slotboom.

Henk Slotboom wordt vanaf 1 januari de nieuwe algemeen directeur van Mitutoyo Benelux. De Nederlander gaat die functie bekleden voor de verkoopmaatschappijen in Veenendaal en het Belgische Kruibeke.

Slotboom bewees in verschillende ondernemingen zijn ervaring op het gebied van leiderschap, verkoop, kwaliteitscontrole en strategische planning.

Eerder bij Mitutoyo Europe GmbH

De Nederlander werkt al 10 jaar voor de Japanse fabrikant van precisiemeetinstrumenten. Kort nadat het Europese hoofdkantoor in het Duitse Neuss was gevestigd, werd hij directeur operations bij Mitutoyo Europe GmbH.

Hij heeft daar een volwaardig toegepast ERP-systeem geïmplementeerd. Ook introduceerde hij een nieuwe logistiek dienstverlener en vormde hij de structuren en activiteiten van het jonge Europese hoofdkantoor.

“Ik ben vereerd door het vertrouwen dat het bedrijf in mij stelt. Ik kijk ernaar uit om terug te keren naar mijn thuisland en alle uitdagingen aan te gaan die het bedrijfsleven zal brengen”, zegt Slotboom.

Dubbele functies

De 51-jarige Slotboom is al bekend met Mitutoyo Benelux: van 2008 tot 2012 bekleedde hij de functie van Sales & Marketing Manager en was daarbij verantwoordelijk voor de markten in België, Luxemburg en Nederland.

 Hij zal dubbele functies gaan bekleden: naast zijn nieuwe rol als managing director van de Benelux-dochterondernemingen blijft hij bestuurslid bij Mitutoyo Europe GmbH in Neuss.

Ervaren team

Jan Van Houwe                               Jeroen Bax

Binnen Mitutoyo Benelux zal hij een ervaren team vormen, samen met zijn sales directors Jan Van Houwe (België en Luxemburg, links) en Jeroen Bax (Nederland, rechts).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven