Slijptechniek van der Vleuten wordt Morse-UOP • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Slijptechniek van der Vleuten wordt Morse-UOP

Slijptechniek van der Vleuten gaat voortaan verder als Morse-UOP. Morse-UOP wordt actief in de Benelux op het gebied van volhardmetalen snijgereedschappen

Vanaf 1 juli is er een nieuw merk actief in de Benelux op het gebied van volhardmetalen snijgereedschappen: Morse-UOP. Dit is de nieuwe naam van Slijptechniek van der Vleuten uit Helmond dat sinds januari jl. onderdeel uitmaakt van de IMC Group, waaronder ook merken als Iscar, Tungaloy, Ingersoll en Taegutec vallen.

Morse-UOP zal zich richten op de ontwikkeling en productie van hoogwaardige (speciale) hardmetalen gereedschappen voor de aerospace-, medical- en high-tech-branches, met een speciale focus op exotische materialen. Naast de productieactiviteiten blijft Morse-UOP de vertrouwde partner voor herslijpwerkzaamheden. Binnenkort volgt de introductie van een nieuw slijpconcept waarmee klanten besparingen kunnen realiseren op hun gereedschapskosten.

Investeringen

Sinds januari is er naast de naam al veel veranderd in Helmond; zo is er geïnvesteerd in twee nieuwe machines, nieuwe tekenprogramma’s en meetapparatuur om de kwaliteitseisen die de IMC groep stelt, waar te kunnen maken. De komende jaren staan er nog meer investeringen op het programma om de verwachtte groei op te kunnen vangen. De eerste vertegenwoordiger van Morse UOP is een bekende op zowel de Nederlandse als de Belgische markt. Peter van Gent zal een belangrijke bijdrage leveren aan het op de kaart zetten van dit nieuwe merk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven