Nieuws

Siemens toont software-oplossingen op EMO

Siemens toont een combinatie van PLM-software, productiesystemen en apparatuur tijdens de EMO in Milaan, die plaatsvindt van 5 tot 10 oktober. Siemens richt zich tijdens de EMO op het proces tussen het initiële idee en de uiteindelijke productie: van CAD/CAM-systemen tot optimalisatie van de postprocessor en de CNC-parameters.

Ook heeft Siemens PLM Software oplossingen voor online en offline simulaties waarmee het productieproces op de PC kan worden gecontroleerd en geoptimaliseerd en toont het bedrijf zijn Virtual Machine-technologie. Op een PC wordt een één-op-één kopie getoond van een CNC-verspaningsmachine en een virtuele Sinumerik-sturing. Deze simulatietechnologie maximaliseert de productiviteit van de machine doordat de fysieke machine niet meer uit de productie gehaald hoeft te worden.

 

Uitbreiding constructieproces

Naast de Virtual Machine is ook te zien hoe het constructieproces kan worden uitgebreid van productontwerp tot de CNC-verspaningsmachine; de virtuele wereld van constructieontwerp en planning wordt zo verbonden aan de ‘echte’ wereld op de werkvloer. Daarnaast kunnen oplossingen voor onderdelenproductie worden toegepast in de meest uiteenlopende sectoren, van lucht- en ruimtevaart, tot machinebouw, medische apparaten en automotive.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven