Ga naar hoofdinhoud

SEW-Eurodrive opent nieuwe werkplaats en extra assemblage

SEW-Eurodrive heeft in Rotterdam een nieuwe werkplaats onder de naam Large Gearbox Workshop in gebruik genomen (foto: SEW-Eurodrive).

SEW-Eurodrive heeft in Rotterdam een nieuwe werkplaats onder de naam Large Gearbox Workshop in gebruik genomen. In de LGW met een oppervlakte van 2.500 vierkante meter worden grote industriële tandwielkasten gerepareerd.

De nieuwe hal beschikt over drie bovenloopkranen met in totaal 30 ton hijsvermogen. Daarnaast is er de beschikking over een nieuwe spuit- en droogcabine; waarbij meerdere verfsystemen mogelijk zijn, zoals bijvoorbeeld de oppervlaktebescherming OS2. Ook is in de nieuwe hal een testinstallatie aanwezig voor industriële tandwielkasten met vele mogelijkheden op het gebied van meetwaarden en analyses.

Rotterdam

Het bedrijf mikt hiermee op de vele bedrijven die actief zijn in het Rotterdamse havengebied en die snel geholpen moeten worden. Vanwege de blijvende behoefte aan korte levertijden heeft het bedrijf eveneens een extra assemblagefaciliteit gecreëerd voor de grote motorreductoren (7-serie). Het betreft de haakse en vlakke motorreductoren (K- en F-serie, grootte 107 en 127) en de motorreductoren met evenwijdige assen (R-serie, grootte 127, 137 en 147).

Het bedrijf heeft de eerste spoed-aandrijvingen inmiddels uitgeleverd. Levering is mogelijk binnen drie werkdagen of zelfs in één dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven