Ga naar hoofdinhoud

Seminar DMG /Mori over compleetbewerken

‘Compleetbewerking op de DMU Monoblock 65 FD’ is het thema van het technologieseminar dat DMG /Mori Seiki organiseert op 12 en 13 september in Veenendaal. Tijdens het seminar wordt zowel s’-morgens als ‘s-middags het bewerkingscentrum onder spaan gedemonstreerd.

DMG / Mori Seiki organiseert het technologieseminar samen met partners als Siemens, Siemens PLM, Schunk, LMT en Horn. Om de productiviteit van het compleetbewerken te verhogen is de DMU 65 Monoblock FD o.a. voorzien van een frees-draaitafel met directdrive-technologie voor maximaal 1200 omw/min., een motorspil met een vermogen van 35kW met 18.000 toeren en HSK-A63. Zie ook de bijlage met programma:

 

pdf bestand  roadshow 2012

 

Ontwikkelingsproces

Het seminar laat het ontwikkelingsproces zien van een werkstuk, dat speciaal voor dit seminar ontworpen is. Van de programmering via keuze van het gereedschap en het klemmen tot aan de afwerking.  De maximale werkstukafmeting die mogelijk zijn op een DMU Monoblock 65 FD bedragen 650 mm x 500 mm en maximale werkstukmassa bedraagt 600 kg. Zie ook de video hieronder:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven