Seminar Automatisering bij Dormac • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Seminar Automatisering bij Dormac

Op 14 April houdt Dormac CNC Solutions een seminar in De Goorn. Dit keer is het onderwerp automatisering waarin het bedrijf aan de hand van een ‘live opstelling’ een aantal mogelijkheden laten zien voor de automatisering van draai of freesmachines.

Het bijwonen van dit seminar is zonder kosten, het begint om 13.00 uur en duurt in totaal 3 uur. Indien u hierbij aanwezig wilt zijn kunt u zich aanmelden door het versturen van een mail aan Albertine Slootstra (a.slootstra@dormac.nl)

 

Dormac CNC Solutions presenteert op de komende MetaVak in Hardenberg (5 tot en met 7 april) een automatiseringsoplossing in de vorm van een Doosan DNM400a freesmachine met automatische werkstukbelading. Hiervoor is een laad- en losrobotcel van BMO aan de freesmachine gekoppeld. Deze flexibele beladingscel kan zowel voor product- als palletbelading worden ingezet en is door de korte omsteltijd geschikt voor zowel grote als kleine series. Met deze productiecel van BMO Automation speelt Dormac in op de vraag naar flexibele automatiseringsoplossingen voor kleine serieproductie in de verspaning.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven