Seminar vijfassig bewerken bij Dormac • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Seminar vijfassig bewerken bij Dormac

Dormac, Schunk en CNC Consult informeren tijdens een seminar over vijfassig verspanen

Dormac CNC Solutions, Schunk en CNC Consult organiseren op woensdag 20 en donderdag 21 april aanstaande een seminar over vijfassig bewerken. Tijdens het seminar zal vijfassig bewerken vanuit drie disciplines worden besproken.

Dormac biedt met de vijfassige bewerkingscentra van Doosan, Finetech en Litz, oplossingen voor het vijfassig bewerken van kleine tot grote werkstukken. Joost Verschure legt uit welke machine-aspecten bepalend zijn voor een succesvolle implementatie in de productie.

Opspanning

Guido Segers & Martijn Alders van Schunk, lichten toe hoe het volledige potentieel uit vijfassige bewerkingsmachines gehaald kan worden. Schunk informeert gedurende dit seminar over de diversiteit aan opspanmiddelen en gereedschaphouders.

Software

De meest gemaakte fout bij bedrijven die starten met vijfassig bewerken, is dat ze zich pas later verdiepen in de software. Maarten van Teeffelen van CNC-Consult legt uit waarom dat eigenlijk andersom zou moeten zijn. Daarnaast zal CNC-Consult de mogelijkheden demonstreren van de CAM-software HyperMill.

Aanmelden en meer informatie op de website van Dormac

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven