Ga naar hoofdinhoud

Seco: Focus op de automotive-sector

Seco Tools heeft aangekondigd dat het zijn productgamma met betrekking tot fabrikanten in het automotive-segment, continu blijft uitbreiden. Deze aankondiging volgt op een aanpassing van de wereldwijde prognose voor 2012 van de industrietak, die over 2012 een verwachte groei van circa 8 procent laat zien.

De wereldwijde trend naar efficiëntere en schonere technologie leidt tot ingrijpende veranderingen in fabricageprocessen, naarmate de elektrische en hybride voertuigen steeds beter en steeds belangrijker worden. Tevens hebben veel grote landen deze ontwikkeling verder gestimuleerd op het gebied van wetgeving met betrekking tot emissies en de grootte van motoren.

 Seco Tools Automotive industrie

Seco Tools legt de focus op de automobielindustrie (foto: Seco Tools)

 

“Autofabrikanten en hun eerstelijns-toeleveranciers ondervinden snelle veranderingen in de markt”, zegt Gilles Jolivet, International Application Expert van Seco. “Het toekomstige succes van deze ondernemingen is afhankelijk van hun vermogen om snel en vol vertrouwen te reageren en hun processen te verfijnen. Seco werkt wereldwijd samen met autofabrikanten, waardoor wij een expertise hebben kunnen opbouwen die een unieke waarde schept wanneer een onderneming met ons wil samenwerken.”

 

Speciale website

Als onderdeel van deze grotere inzet voor de sector, breidt Seco zijn wereldwijde netwerk van automotive-experts uit en verfijnt het de interne informatie-uitwisselingsprocessen met als doel een grotere expertise van alle lokale vestigingen, onafhankelijk van de geografische locatie. Voor informatie over Seco’s huidige oplossingen voor de automotive-industrie kunt u terecht op de speciale microsite, www.secotools.com/automotive.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven